Star Housing Maastricht
Hertogsingel 55-B
6211 ND Maastricht
Nederland
Tel: + 31 (0)43 3030067
Mail: info@starhousing.nl

Verhuur

Wilt u uw woning verhuren?
Het verhuren van uw woning of uw beleggingspand is een serieuze zaak. U wilt dat uw belangen goed en professioneel behartigd worden.

Wij screenen potentiële huurders van uw woning zorgvuldig.
Zo vragen wij kandidaten salarisstroken en arbeidscontracten te overleggen en nemen indien nodig voor een definitieve check contact op met de HR-afdeling van het betreffende bedrijf. Bij zelfstandigen vragen wij de meest recente aangifte inkomstenbelasting en/of jaarstukken van de onderneming of de B.V.

Ons stappenplan is als volgt:

  • Allereerst volgt er een intakegesprek en een bezichtiging van u pand. Hierin geven wij u advies over een reële en markt conforme huurprijs.
  • Indien nodig geven wij u tips voor eventuele verbeteringen van uw woning, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt voor de verhuurmarkt.
  • Vervolgens besteden wij uitgebreid aandacht aan de presentatie van uw pand. Een aantrekkelijke tekst en professionele foto’s zijn daarbij cruciaal.
  • Wij melden het pand aan in de meest gangbare zoeksystemen. Wij zorgen ervoor dat iedereen die een huurwoning zoekt, uw pand ook weet te vinden.
  • Wij leiden potentiële kandidaten rond door uw woning.
  • Wij voeren de onderhandelingen over de huurprijs.
  • Wij voeren een gedegen screening uit van de financiële gegoedheid van de aspirant huurder.
  • Wij stellen de huurovereenkomst op in het Nederlands of het Engels, voorzien van de Algemene Bepalingen, organiseren de betaling van de huurstromen voor u.
  • Bij de check-in zorgen wij voor de overhandiging van de sleutel en maken een uitgebreide (foto)rapportage van de staat van de woning. Zo kunnen we misverstanden bij de check-uit voorkomen.
  • Bij de check-uit inspecteren wij de woning zorgvuldig om te controleren of er geen schade is aangericht die met de huurders verrekend moet worden met de borg.

U krijgt uw woning niet verkocht? Dan is verhuren een goede optie.

Staat uw woning te koop of overweegt u dat te gaan doen? En is er geen zicht op een kandidaat koper op korte termijn? Wellicht dat verhuur voor u een optie is, totdat de markt weer aantrekt. Bij het tijdelijk verhuren van woonruimte komt veel kijken. Wij weten de weg en kunnen u helpen een vergunning aan te vragen (Leegstandswet).

Kortom, wij nemen u alles uit handen. Al deze diensten bieden wij aan op basis van NO CURE, NO PAY!

Wilt u vrijblijvend meer informatie? Of wilt u een keer met ons van gedachten wisselen?

Neemt u gerust contact met ons op via 043-3030067 of mail naar info@starhousing.nl.